Publicerad:

Har du frågor om ditt ärende?

Det bästa sättet att kontakta oss är att skriva ett meddelande på Mina sidor.

Vi har lång svarstid

Det kan tyvärr ta tid innan du får svar på ditt meddelande på Mina sidor, men du kommer att få svar. Vi arbetar hårt för att minska väntetiden och ber dig att inte skriva samma fråga flera gånger.

När är ditt ärende klart?

Vi kan tyvärr inte säga ett exakt datum för när just ditt ärende blir klart, alla ärenden tar olika lång tid att handlägga. På startsidan kan du se den aktuella handläggningstiden i genomsnitt.

Du kommer att få information på Mina sidor eller i ett brev från oss när vi går igenom ditt ärende. Har du inte hört något beror det på att vi inte hunnit handlägga ditt ärende ännu.

Om vi behöver något mer från dig hör vi av oss via Mina sidor.

När kommer dina pengar?

På Mina sidor under "Utbetalningar" kan du se när dina pengar kommer och hur mycket du kommer att få. Observera att du måste ha fått ett beslut om att du har rätt till a-kassa innan du får din första utbetalning. Det kan ta upp till 1,5 vecka från det att du fått beslutet tills du får utbetalningen.

För dig som redan är igång med a-kassa har vi utbetalningar 1 gång per månad. Du kan se exakta datum i listan längre ned på sidan.

Här kan du läsa mer om våra utbetalningar.

Vanliga frågor och svar

Här kan du söka bland vanliga frågor och svar.

Kontakta oss

Har du kollat på Vanliga frågor och svar eller använt vår smidiga sökfunktion? I många fall hittar du svaren snabbare där än via telefon.

Hittar du inte svaren du söker på webbplatsen finns det flera sätt att kontakta oss.

Mina sidor Länk till annan webbplats.

Skicka meddelande till oss via Mina sidor

akassan@kommunalsakassa.se

Vid frågor är du alltid välkommen att mejla oss.

Tel: 0771-25 80 00

Öppettider: måndag-fredag, 9.00-11.00 samt 13-15.

Dela:

Senast uppdaterad: