• Vma Ikon
    Ändrade öppettider under sommaren Under sommaren kommer vi att ha öppet för telefon mellan klockan 9.00-11.00 och besök mellan klockan 9.00-12.00.(OBS! Huvudkontoret i Stockholm har öp...

"Ingen dag är den andra lik"

Alla våra kontor har en administratör som är spindeln i nätet och ser till att allt fungerar som det ska. Här berättar Linn Melander Pettersson om hur det är att arbeta som administratör på kontoret i Härnösand.

Porträtt av ung kvinna med långt hår och svarta kläder. I bakgrunden stora fönster.

Hur kan en dag se ut för dig på jobbet?

– Ingen dag är den andra lik eftersom jag gör så många olika arbetsuppgifter. Till exempel svarar jag på mejl, ordnar med fakturor, ser till att lokalerna är i ordning och tar emot besök till kontoret. Vissa dagar har jag inplanerade uppgifter, men ofta dyker det upp andra saker som behöver lösas snabbt.

Vad är det bästa med jobbet?

– Det bästa är att det är så varierande arbetsuppgifter, att man får lösa problem snabbt och ha kontakt med många olika människor. Det är också kul att fixa i ordning för konferenser och vid besök, att ordna med fika och göra det mysigt för de som jobbar på kontoret. Jag vill att alla ska trivas, det är mycket det som jobbet går ut på och det är verkligen kul att gå till jobbet. Jag trivs jättebra!

Hur är en bra administratör?

– Eftersom det är så mycket snabba puckar är det viktigt att vara lyhörd och tycka om att ha varierade arbetsuppgifter. Man ska gilla problemlösning och att inga dagar ser likadana ut. Men det är också viktigt att vara serviceinriktad, man ska ändå vara ansiktet utåt mot både medlemmar, leverantörer och andra besök på kontoret.

Dela:

Senast uppdaterad:

Senast uppdaterad:

Dela: