När är ditt ärende klart?

Vi kan tyvärr inte säga ett exakt datum för när just ditt ärende blir klart. Vi kommer att kontakta dig via Mina sidor när vi börjar med ditt ärende.

Vi har lång handläggningstid

Vi kan tyvärr inte säga ett exakt datum för när just ditt ärende blir klart, alla ärenden tar olika lång tid att handlägga. Du kommer att få information på Mina sidor eller i ett brev från oss när vi går igenom ditt ärende. Har du inte hört något beror det på att vi inte hunnit handlägga ditt ärende ännu.

Skicka in alla uppgifter på din att göra-lista

För att hjälpa oss att hantera din ansökan snabbare, logga in på Mina sidor och kolla att du har gjort allt på din ”att göra”-lista.

Har du en fråga?

Det kan tyvärr ta tid innan du får svar på ditt meddelande på Mina sidor, men du kommer att få svar. Vi arbetar hårt för att minska väntetiden och ber dig att inte skriva samma fråga flera gånger.

Här kan du söka bland vanliga frågor och svar. Länk till annan webbplats.

När kommer dina pengar?

På Mina sidor under "Utbetalningar" kan du se när dina pengar kommer och hur mycket du kommer att få. Observera att du måste ha fått ett beslut om att du har rätt till a-kassa innan du får din första utbetalning. Det kan ta upp till 1,5 vecka från det att du fått beslutet tills du får utbetalningen.

För dig som redan är igång med a-kassa har vi utbetalningar 1 gång per månad. Du kan se exakta datum i listan längre ned på sidan.

Här kan du läsa mer om våra utbetalningar. Länk till annan webbplats.

Dela:

Senast uppdaterad:

Senast uppdaterad:

Dela: