Hållbarhet

Tillsammans måste vi alla arbeta för att uppnå målen i Agenda 2030, den handlingsplan som världens länder enats om för att skapa ett hållbart samhälle för människor och planeten. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

På Kommunals a-kassa arbetar vi för en hållbar miljö, ekonomi och ett hållbart samhälle för att bidra till att vi når hållbarhetsmålen till 2030. Det gör vi bland annat genom att främja en god arbetsmiljö, att göra medvetna och klimatsmarta val vid inköp och etiska investeringar.

Vår vision om en hållbar a-kassa innebär att de som arbetar hos oss har ett hållbart arbetsliv med en bra balans mellan jobb och fritid samt möjlighet till utveckling. Vårt hållbarhetsarbete handlar dessutom om att våra medlemmar ska kunna klara av perioder av arbetslöshet genom att vi fattar snabba och korrekta beslut om ersättning.

Tillsammans med våra medarbetare kan vi som arbetsgivare bidra till att vi når hållbarhetsmålen i Agenda 2030. Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete i vår Årsredovisning.

Dela:

Senast uppdaterad:

Senast uppdaterad:

Dela: