Nyheter i Mina sidor

Vi har nu en ny och bättre version av Mina sidor som gör det snabbare och lättare och för dig att ansöka om ersättning. Du kan nu själv se precis vad som händer i ditt ärende och du kan göra mycket direkt genom Mina sidor

Ny adress till Mina sidor

Med den nya versionen av Mina sidor har också länken ändrats. Om du har sparat Mina sidor som favorit i din webbläsare behöver du ta bort den. Använd länken som ligger på den här webbplatsen för att komma till Mina sidor.

Ansök inte om ersättning på nytt om du väntar på beslut

Har du nyligen ansökt om ersättning och väntar just nu på ditt beslut? Då behöver du inte göra en ny ansökan, trots att det står i Mina sidor att du inte har någon aktuell ansökan om ersättning. Hör av dig till oss om du är osäker på vad som gäller för dig.

Tidrapportera varje vecka

Tidrapporten är det som tidigare kallades kassakort. Nu kan du skicka in tidrapporten varje vecka. Om du vill kan du spara dina tidrapporter och skicka in flera åt gången.

Skicka dokument och bilder till oss

Nu kan du ladda upp PDF-dokument eller bilder till oss genom Mina sidor. Om du till exempel har ett intyg på papper som du behöver skicka in är detta det smidigaste sättet att göra det. Du hittar funktionen Ladda upp dokument under rubriken E-tjänster i Mina sidor.

Be din arbetsgivare om arbetsgivarintyg

I den nya versionen av Mina sidor kan du be din arbetsgivare om ett arbetsgivarintyg. Arbetsgivaren får då ett meddelande om att du behöver ett arbetsgivarintyg. Den här tjänsten hittar du också under rubriken E-tjänster.

Länk till Mina sidor